RÓLUNK

Professzionális stratégiai tanácsadás a hazai agráriumban működő vállalkozások számára a marketing, a kommunikáció, a PR és a piackutatás területén.

Hírlevél regisztráció

PORTFOLIO BLOGGER

Támogatás

Az AgroStratéga elkötelezett az innováció és a társadalmi szerepvállalás iránt, ezért lett Az Év Agrárembere díj Agrárkutatás kategóriájának támogatója 2016-ban, a Kertészet kategória támogatója pedig 2017-ben és 2018-ban.

HÍRBOX

 

Új Széchenyi Terv Pályázati kézikönyve

2011.02.24. 09:25 :: Pólya Árpád

Magyarország versenyképességének javítása, tíz év alatt egymillió új munkahely teremtése hét kitörési pont mentén – ezek a legfőbb céljai az Új Széchenyi Tervnek.

Az Új Széchenyi Terv Pályázati kézikönyve sok pályázó számára nyújthat hasznos segítséget, mivel egyszerű és közérthető formában összegzi a megújult fejlesztéspolitikai rendszer pályázati lehetőségeit.

A többször újranyomott, már harmadik kiadásban megjelent Pályázati kézikönyv elérhető az országjáró körút egyes állomásain és az információs pontokon is. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a Könyvtárellátó Kht. közreműködésével az ország nagyobb településeinek könyvtáraiba is eljuttatja a kiadványt. A 20 megyei és fővárosi könyvtáron túl a kézikönyv hamarosan elérhetővé válik az országos szakkönyvtárak és a felsőoktatási központi könyvtárak mindegyikében, valamint további 316 városi könyvtárban is. A helyben olvasható anyag egyes részeiről a könyvtári szolgáltatások részeként fénymásolatot is készíthetnek az olvasók. A könyvtári hálózatban így mindenki számára hozzáférhetővé válnak a pályázati lehetőségek és az ezekhez kapcsolódó hasznos tudnivalók.

Az érdeklődők továbbra is felvilágosítást kaphatnak a fejlesztéspolitikai rendszert érintő kérdésekben a regionális fejlesztési ügynökségek ügyfélszolgálatain és a kormányablakokban.

A Pályázati kézikönyv elolvasható és teljes egészében letölthető az Új Széchenyi Terv honlapjáról (http://ujszechenyiterv.gov.hu/palyazati_kezikonyv). Ugyanitt megtalálható a kiadvánnyal rendelkező könyvtárak tételes listája is.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján pedig elérhetőek a kormány által elfogadott, európai uniós támogatások felhasználására irányuló 2011-13-as akciótervek. Az Új Széchenyi Terv akciótervei 2011-13 dokumentum letölthető a következő linkről: http://www.nfu.hu/uj_szechenyi_terv

A magyar kormány gazdaságfejlesztési programját bemutató dokumentum letölthető a következő linkről: http://ujszechenyiterv.gov.hu/uj_szechenyi_terv

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat stratégia szabályozás támogatás kkv beruházás

A bejegyzés trackback címe:

https://agrostratega.blog.hu/api/trackback/id/tr372686774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.